wratten

Steelwratten


Steelwratten kennen we eigenlijk allemaal wel, aangezien we er gemakkelijk mee te maken kunnen krijgen. Dit is op zich niet erg, aangezien het op zich ook niet erg lastig is om er vanaf te komen. In principe is het wratje bovendien niets anders dan een soort huidflapje, dat verder niet echt veel kwaad kan. Je kan het om die reden dan ook gewoon laten verwijderen, zonder dat dit vervelende gevolgen met zich mee zal brengen. De steelwratten zijn wat dat betreft gewoon een lastig deeltje van de huid, waar we om die reden vaak graag vanaf komen.
rn

Hals, romp, liezen en oksels

rnSteelwratten komen over het algemeen op een aantal plaatsen voor. Zo is de kans groot dat ze in de hals, op de romp, in de liezen of bij de oksels zitten. Dit zijn plaatsen waar ze over het algemeen veel voorkomen. Daarnaast komen ze ook wel eens voor op het ooglid of op de behaarde hoofdhuid. Het kan daarom zijn dat het wat lastige situaties met zich meebrengt, waardoor het interessant is om ze te laten verwijderen. Verder kunnen de steelwratten ook nog wel eens voorkomen in de huidplooien van mensen met overgewicht.
rn

Verwijderen van steelwratten

rnHet verwijderen van steelwratten is over het algemeen vrij eenvoudig, al is het wel verstandig om er voor naar de dokter te gaan. Hij of zij kan de wratten gemakkelijk verwijderen, zeker wanneer ze voorkomen op een van de bekende plaatsen. Er zal gebruik gemaakt worden van een steriel stukje gereedschap om de wrat netjes te verwijderen. Zo zul je er verder geen last meer van hebben en hoeft het geen moeilijke ingreep te zijn. Het verwijderen van steelwratten is wat dat betreft een kwestie van langsgaan bij je dokter, waardoor je er ook zo weer vanaf bent.
Volgende tip : Ouderdomswratjes »
Copyright 2006 - 2016 - NewEgo B.V.

9 stemmen / gem. score 4.5
Mijn tip toevoegen Relelateerde links Meer onderwerpen » « vorigeverder »